Universal Nutrition Amino 2700, 120 caps

Aminosyrer 2700 120 kapsler

Universal Nutrition
0 anmeldelser

189 kr
Ikke på lager
0 anmeldelser

Du vil modtage en mail så snart produktet er på lager igen.
Luk
Vil du have besked når produktet er tilbage på lager?
Afbryd
Sælges i pakker à: 1 stk. Minimum antal pr. køb: 1 stk
product.backinstock.successmessage
!
Dette produkt er desværre ikke på lager. Få besked når det kommer på lager igen.
Gratis fragt over 199 kr
Gratis retur
Prisgaranti


SKU #1100-78.MASTER | EAN 039442027009
Universals Amino 2700 er en tablet, som indeholder alle vigtige essentielle og ikke essentielle aminosyrer.
Læs mere
Information
Næringsværdi og ingredienser

Universals Amino 2700 er en tablet, som indeholder alle vigtige essentielle og ikke essentielle aminosyrer. Aminosyrer forhindre muskelnedbrydning og anvendes som byggemateriale til kroppens væv.

Amino 2700 indeholder aminosyrer fra valleproteinkoncentrat og vassleproteinhydrolysat. Hver tablet indeholder 2000 mg aminosyrer.
 
Dosering: 2 tabletter pr. dag (indtag før dine hovedmåltider). Denne dosering er anbefalet af Fødevarestyrelsen.

 

120 Tabletter
 
 
Antal pr. servering
% ADI
 
Kalorier
24
 
Protein
6g
12%*
Vitamin B6
15mg
750%
 
Alanin
298mg
**
Arginin
145mg
**
Aspartinsyre
652mg
**
Cystin
153mg
**
Glutaminsyre
1038mg
**
Glycine
113mg
**
Histidin
121mg
**
Isoleucin
378mg
**
Leucin
668mg
**
Lysin
555mg
**
Methionin
129mg
**
Phenylalanin
209mg
**
Proline
338mg
**
Serin
290mg
**
Threonin
394mg
**
Tryptophan
105mg
**
Tyrosin
185mg
**
Valin
354mg
**
 
 
* Anbefalede Daglige indtag (ADI) er baseret på en diæt med 2.000 kalorier.
** Anbefalede Daglige indtag (ADI), der ikke er ikke fastslået.
 
Ingredienser: Amino 2700 ™ Extra-Strength Amino Blend ™ [valleproteinkoncentrat (Mælk), Valleproteinhydrolysate), dicalciumphosphat, stearinsyre, lecitin (soja), magnesiumstearat, Pyridoxin HCl. Fremstillet i lokaler som også håndterer mælk, soja, æg og jordnødder.
 
Dosering: 2 tabletter pr. dag (indtag før dine hovedmåltider). Denne dosering er anbefalet af Fødevarestyrelsen.